Visma Property Solutions har kjøpt Arealstatistikk

Arealstatistikk er leverandør av statistikk og underlagsdata til næringseiendomsbransjen. Nå er de kjøpt opp av Visma Property Solutions. 
OPPKJØP Kjartan Nielsen Friis (t.v.) i Visma Property Solutions er fornøyd med kjøpet av selskapet til Sigmund Aas (midten) og Christian Lorange. | Foto: Visma
OPPKJØP Kjartan Nielsen Friis (t.v.) i Visma Property Solutions er fornøyd med kjøpet av selskapet til Sigmund Aas (midten) og Christian Lorange. | Foto: Visma

Siden 2004 har Arealstatistikk bygget en database med statistikk og underlagsdata til bransjen, og på kundelista står alt fra investorer, forvaltere, meglere og eiendomsutviklere, i tillegg til banker og livselskaper.

Det skriver selskapene i en felles pressemelding. 

Nå blir Arealstatistikk en del av Visma-konsernet, som er leverandør av programvare til eiere og forvaltere av næringseiendom.

– Arealstatistikk har en solid base med fornøyde kunder, og sitter på en enestående kompetanse. Den unike innsikten de leverer til beslutningstagere innen næringseiendom er svært komplementær til Vismas øvrige produkter og tjenester i dette segmentet, og vi ser frem til å være med på å utvikle selskapet videre, sier Kjartan Nielsen Friis, adm. direktør i Visma Property Solutions.

Arealstatistikk skal fortsatt ledes og drives som et uavhengig selskap, og begge grunnleggerne, Christian Lorange, og Sigmund Aas, blir med videre. 

– Vi blir nå en del av et av Europas ledende IT-miljøer, og gleder oss til å fortsette å utvikle Arealstatistikk som en del av Visma Property Solutions, sier Christian Lorange, partner i Arealstatistikk.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

SLITER MED PRISHOPP: – Før betalte vi 35 kroner for en kilo paprika. Nå betaler vi 75 kroner, sier restauranteier og driver av Le Benjamin i Oslo, Ove Jakobsen. | Foto: Le Benjamin

Restauranteier: – Nå trenger vi hjelp

For abonnenter