Public Property Invest henter direktør fra Entra

Etter 10 år som sjef for investor relations i Entra, får Tone Omsted tilsvarende rolle i nylig børsnoterte Public Property Invest.
GÅR FRA ENTRA: Tone Omsted går til det nylig børsnoterte selskapet Public Property Invest.. | Foto: Entra
GÅR FRA ENTRA: Tone Omsted går til det nylig børsnoterte selskapet Public Property Invest.. | Foto: Entra

Tone Omsted er utnevnt til ny konserndirektør for IR og Corporate Finance i Public Property Invest ASA (PPI). Hun kommer fra Entra, hvor hun har vært leder for investor relations siden børsnoteringen i 2014.

– Jeg er glad for å kunngjøre rekrutteringen av Tone Omsted, og dermed fortsette å bygge det allerede sterke og profesjonelle teamet i PPI. PPI ble nylig notert på Oslo Børs og har en ambisjon om å bli en ledende konsolideringsaktør i det nordiske eiendomsmarkedet. Vi ser frem til at Tone blir med og etablerer en åpen og proaktiv IR-funksjon og bidrar til å levere på ambisjonene våre, sier konstituert administrerende direktør Ilija Batljan i en børsmelding. 

Tone Omsted har mer enn 25 års erfaring fra kapitalmarkeder, corporate finance og corporate finance og eiendomssektoren. I tillegg til bakgrunnen fra Entra, har hun 15 års erfaring innen investment banking i SEB/ SEB Enskilda. 

– PPI er et solid og godt kapitalisert eiendomsselskap med en ambisiøs vekststrategi. Jeg ser veldig frem til å bli en del av det flotte teamet i PPI og til å bidra til å utvikle selskapet på den spennende reisen som ligger foran oss, sier Tone Omsted. 

Hun tiltrer stillingen 1. september 2024. 

Tidligere i mai ble det kjent at Marianne Aalby er utnevnt til ny EVP Finance og ESG i Public Property Invest (PPI) og vil tiltre stillingen 1. juni i år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev