EiendomsWatch

PBE pauser planprogram på Grorud

Tre år etter at arbeidet med planprogram og VPOR for området rundt Grorud Stasjon ble satt igang, kommer varselet om at planen som skulle vært til politisk behandling i tredje kvartal er pauset.

TRAVLE: Plan- og bygningsetaten har fått en rekke nye pålagte plan- og utredningsarbeider. Dermed utsettes pågående planprogram på Grorud. | Foto: Erlend Aas / NTB

Våren 2018 varslet Plan- og Bygningsetaten (PBE) oppstart av arbeidet med planprogram med veiledende prinsipplan for offentlige rom (VPOR) for Grorud stasjon.  

Intensjonen var at planen skulle oversendes til politisk behandling, først i 2020 og deretter i tredje kvartal 2021. Kort tid før helga opplyste imidlertid Plan- og bygningsetaten at de på grunn av en rekke nye pålagte plan- og utredningsarbeider ser seg nødt til å stille planprogram med VPOR for Grorud Stasjon i bero.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger