EiendomsWatch

– Vi har bare to prosent ledighet. Det er nesten et problem

Konsernsjef Olav Line i Mustad Eiendom har fått et luksusproblem. – Å drive butikk uten varer er ikke bra, sier han.

LUKSUSPROBLEM: Muistad Eiendom-sjef Olav Line skulle gjerne hatt flere lokaler å tilby leietakerne | Foto: Mustad Eiendom

– Lysaker har vært et litt mørkt punkt på kartet med stor ledighet og nesten ikke leieprisvekst, men vi er nesten utsolgt, sier konsernsjef Olav Line i Mustad Eiendom til Finansavisen.

Han peker på flere forklaringer, blant annet at selskapet kan tilby et bredt spekter av kontorer, små og store. Dessuten kan man tilby servicefunksjoner og parkeringsmuligheter, samt gode kollektivtilbud.

– Vi har bare to prosent ledighet i porteføljen. Det er nesten et problem – å drive butikk uten varer er ikke bra. Vi har også fått leieprisvekst, og har nok mer å spille på enn de som bare kan tilby ett bygg, sier Line til avisen.

Kjøpesenteret CC Vest er Mustad Eiendoms største eiendom. Senteret er på 54.900 kvadratmeter. Totalt forvalter Mustad Eiendom 330.000 kvadratmeter fordelt på rundt 35 eiendommer.

Da EiendomsWatch snakket med Line i august, etter at selskapet hadde sluppet tallene for 2020, uttalte han at selskapet var mer optimistiske enn da regnskapet ble signert i mai.

– Ja, utleieverdien av de ledige arealene, den økonomiske ledigheten, er på 1,7 prosent og vi ser økende leiepriser, så vi ser positivt på resten av 2021 og 2022, sa Line.

– Med hensyn til effekter fra koronapandemien har det så langt vært få negative effekter. Vi forventer heller ikke at det langsiktig skal gi negative effekter for vår virksomhet, sier Mustad Eiendom-sjefen til EiendomsWatch.

» Mustad Eiendom fryktet nedtur - nå har de snudd

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch