EiendomsWatch

Resultatopptur for Norwegian Property

Eiendomsselskapet melder om styrket resultat og høy aktivitet i utleiemarkedet i tredje kvartal.

FORNØYD: Bent Oustad er administrerende direktør i Norwegian Property. | Foto: Norwegian Property

Norwegian Property oppgir i sin siste kvartalsrapport at resultatet etter skatt for årets tredje kvartal endte på 326,1 millioner kroner.

– Som jeg informerte om på forrige kvartalspresentasjon, så vi allerede da spor av det som har blitt et tredje kvartal med høy aktivitet i utleiemarkedet, sier selskapets administrerende direktør Bent Oustad i en melding.

Leieinntektene i perioden ble 229,4 millioner kroner, en oppgang fra 175,8 millioner i samme kvartal i fjor.

– I CBD har teamet vårt leid ut de ledige kontorlokalene på Aker Brygge og det siste retail-arealet i Lille Grensen 7. I Nydalen er det signert leiekontrakter på et betydelig areal i Sandakerveien 140, sier Oustad.

Oppsummert opplever Norwegian Property «meget god etterspørsel etter lokaler i alle våre kjerneområder», fortsetter han.

I løpet av kvartalet har aksjen til selskapet blitt avnotert fra Oslo Børs.

– De fleste av våre obligasjonslån er derimot fortsatt børsnotert. Norwegian Property ASA vil derfor fortsette med kvartalsvis rapportering for å gi ulike interessenter innsikt i utviklingen i selskapet, sier Oustad.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch