EiendomsWatch

Bjørn Maaseide-selskap selger eiendommer for milliarder

Arctic Securities' Public Property Invest kjøper flere eiendommer av Bjørn Maaseide-selskapet Kraft Finans for milliardbeløp. – Vi er fortsatt på utkikk etter interessante kjøp for året, bekrefter sjefen for Public Property Invest, Morten Kjeldby, overfor EiendomsWatch.

KJØPER OG SELGER: Morten Kjeldby i Public Property Invest betaler milliardbeløp til Bjørn Maaseides Kraft Finans for en eiendomsportefølje | Foto: Fotograf Sturlason og Ole Berg-Rusten / NTB

Kraft Finans, hvor Bjørn Maaseide eier rundt 45 prosent, er ifølge Aftenbladet/E24 i ferd med å selge deler av eiendomsporteføljen sin. Prisen skal være rundt 2,4 milliarder kroner.

Meglerhuset Arctic Securities, gjennom selskapet Public Property Invest er kjøperen av eiendommene. Avisen viser til en investorpresentasjon hvor det fremgår at Public Property Invest er i en prosess hvor de skal kjøpe ytterligere ti eiendommer, i tillegg til de 30 byggene de allerede har.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Axa med storkjøp i logistikk

Den franske kapitalforvalteren Axa har kjøpt en portefølje av logistikkeiendommer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selgeren er NREP.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch