Svenske Niam kjøper i Stavanger – varsler flere norske oppkjøp

Niam har sikret seg en eiendom i Paradis i Stavanger. – Vi er ivrige etter å øke vår tilstedeværelse på det norske markedet, sier Niam-toppene Torstein Bomann-Larsen og Thomas Fiskerstrand.
KJØPER I STAVANGER: Torstein Bomann-Larsen og Niam varsler flere kjøp i Norge | Foto: Niam
KJØPER I STAVANGER: Torstein Bomann-Larsen og Niam varsler flere kjøp i Norge | Foto: Niam

Svenske Niam kjøper en eiendom i Stavanger av Brødrene Jensen, som er utviklet av SQM. Det dreier seg om Lagårdsveien 78-80 rett sør for sentrumskjernen.

I en melding skriver Niam at eiendommen ligger strategisk til i et prioritert utviklingsområde.

Området rundt Paradis vil bli gjenstand for en større transformasjon med potensial for 200.000 kvadratmeter med bolig- og næringsutvikling, i henhold til kommunens hovedplan. I tillegg vil det tilstøtende området gjennomgå en infrastrukturoppgradering i løpet av de kommende årene.

Eiendommen har oppnådd BREEAM NOR-sertifisering «Very Good» og energikarakter A for de to øverste etasjene i lavblokken. Dessuten har bygget en sterk helseprofil med leietakere som Aleris, Stavanger Universitetssykehus og EVO.

– Vi er glade for å kjøpe denne nyutviklede kombinasjons-seiendommen som ligger like utenfor Stavanger sentrum. Vi tror den attraktive leietakerblandingen, nærheten til offentlig transport, samt den generelle utviklingen av Paradis-området legger et sterkt grunnlag for verdiskaping fremover, sier de to Niam-direktørene Torstein Bomann-Larsen og Thomas Fiskerstrand i pressemeldingen.

Niam varsler samtidig flere kjøp i Norge:

– Vi er ivrige etter å øke vår tilstedeværelse på det norske markedet hvor vi for tiden ser en rekke attraktive muligheter, sier Bomann-Larsen og Fiskerstrand.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også