KLP Eiendom selger halvfullt kontorbygg til syndikat

Et syndikat tilrettelagt av Malling & Co kjøper Brynsengveien 10 i Oslo i en avtale som verdsetter eiendommen til 287 millioner kroner.
SKIFTER EIER: Brynsengveien 10 ligger like ved Ring 3 på Bryn i Oslo. | Foto: KLP Eiendom
SKIFTER EIER: Brynsengveien 10 ligger like ved Ring 3 på Bryn i Oslo. | Foto: KLP Eiendom

KLP Eiendom har inngått salgsavtale med et eiendomssyndikat tilrettelagt av Malling & Co Property Partners, melder KLP Eiendom i en pressemelding.

Brynsengveien 10 er en flerbrukerkontoreiendom på Bryn, cirka 5 minutters gange fra Bryn T-banestasjon. Bygget ble oppført i 1998 og har et totalt areal på 12.200 kvm, hvorav 5.000 kvadratmeter utgjør parkeringskjeller over tre etasjer.

Ifølge meldingen av brutto eiendomsverdi i salget 287,15 millioner kroner. Leieinntekter var i 2021 17,3 millioner kroner, inkludert leiegaranti.

Leaseplan og Fjordland er leietakere i bygget, og har henholdsvis 1,5 og 6,5 års gjenstående løpetid på leieavtalene. Ved overtakelse står omtrent 42 prosent av arealet ledig.

– Brynsengveien 10 er et flott og godt vedlikeholdt kontorbygg, men for å få eiendommen opp til moderne standard er det behov for fornyelse. Med tanke på at eiendommen er relativt liten i vår portefølje, og vårt eneste nåværende eierforhold på Bryn, ønsker vi å konsentrere våre ressurser om andre og større pågående prosjekter, sier administrerende direktør Gunnar Gjørtz i meldingen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også