EiendomsWatch

KLP Eiendom selger halvfullt kontorbygg til syndikat

Et syndikat tilrettelagt av Malling & Co kjøper Brynsengveien 10 i Oslo i en avtale som verdsetter eiendommen til 287 millioner kroner.

SKIFTER EIER: Brynsengveien 10 ligger like ved Ring 3 på Bryn i Oslo. | Foto: KLP Eiendom

KLP Eiendom har inngått salgsavtale med et eiendomssyndikat tilrettelagt av Malling & Co Property Partners, melder KLP Eiendom i en pressemelding.

Brynsengveien 10 er en flerbrukerkontoreiendom på Bryn, cirka 5 minutters gange fra Bryn T-banestasjon. Bygget ble oppført i 1998 og har et totalt areal på 12.200 kvm, hvorav 5.000 kvadratmeter utgjør parkeringskjeller over tre etasjer.

Ifølge meldingen av brutto eiendomsverdi i salget 287,15 millioner kroner. Leieinntekter var i 2021 17,3 millioner kroner, inkludert leiegaranti.

Leaseplan og Fjordland er leietakere i bygget, og har henholdsvis 1,5 og 6,5 års gjenstående løpetid på leieavtalene. Ved overtakelse står omtrent 42 prosent av arealet ledig.

– Brynsengveien 10 er et flott og godt vedlikeholdt kontorbygg, men for å få eiendommen opp til moderne standard er det behov for fornyelse. Med tanke på at eiendommen er relativt liten i vår portefølje, og vårt eneste nåværende eierforhold på Bryn, ønsker vi å konsentrere våre ressurser om andre og større pågående prosjekter, sier administrerende direktør Gunnar Gjørtz i meldingen.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch