KPMG flytter til Barcode

Etter 20 år på Majorstuen flytter KPMG hovedkontoret i Norge til Barcode.
FLYTTER: Lars Inge Pettersen og resten av staben ved hovedkontoret til KPMG flytter fra Majorstuen til Bjørvika. | Foto: Watrium og KPMG
FLYTTER: Lars Inge Pettersen og resten av staben ved hovedkontoret til KPMG flytter fra Majorstuen til Bjørvika. | Foto: Watrium og KPMG

– Vi har kjørt en lang og grundig prosess rundt dette, og er veldig fornøyd med det valget vi til slutt landet på, sier administrerende direktør Lars Inge Pettersen i KPMG Norge i en pressemelding.

Revisjons- og konsulentselskapet har signert en leieavtale i Oslo Atrium i Dronning Eufemias gate 6A. KPMG blir største leietager i eiendommen som er eid av investeringsselskapet Watrium.

I pressemeldingen peker Pettersen på flere grunner til at KPMG nå flytter hovedkontoret.

– For det første har vi vokst veldig mye, og blitt et helt annet selskap enn da vi flyttet inn på Majorstuen i 2001. Vi vil ha et hovedkontor som reflekterer dette, sier Pettersen.

Han sier også at selskapet har vært spesielt opptatt av å finne et bærekraftig og fremtidsrettet bygg med fleksibilitet for fremtidig vekst. «Top notch tekniske og designmessige løsninger», har også vært et krav.

– I tillegg har vi vært opptatt av å finne en attraktiv beliggenhet som understøtter vårt ønske om å være en samfunnsaktør som er tett på der ting skjer. Vi er overbevist om at Barcode vil være en attraktiv beliggenhet både for eksisterende og kommende kunder og ansatte, sier Pettersen.

Anders Christian Wilhelmsen i Watrium uttrykker i pressemeldingen tilfredshet med avtalen med KPMG.

– KPMG er et selskap og en merkevare som vil bidra til å øke attraktiviteten til bygget og området, sier Wilhelmsen

KPMG overtar med flyttingen lokalene til konkurrenten EY, som etter 20 år i Bjørvika snart skal flytte til Stortorvet 7.

– Det er ikke minst gledelig å inngå et samarbeid med en aktør som deler de visjonene Watrium har for nye og revitaliserte Oslo Atrium, sier Wilhelmsen om KPMG.

Ifølge meldingen skal KPMG flytte inn i tre etasjer i Oslo Atrium hvor det vil bli en total ombygging.

Blant annet skal det komme et nytt inngangsparti og en takhage. Gårdeier har søkt om bygge en såkalt ufo på taket. Ufoen skal gi ekstra kontorarealer eller konferansesenter.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også