EiendomsWatch

Entra får periode med doble kostnader for deler av porteføljen

Entra drar midlertidig på seg økte driftskostnader etter avgjørelsen om å erstatte Newsec Basale med egne ansatte for å forvalte eiendommene fra Oslo Areal.

OPPBEMANNER: Direktør for eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff, bygger i disse dager opp staben slik at den også kan forvalte de 17 eiendommene selskapet fikk inn fra Oslo Areal. | Foto: Entra

Norges største kontoreier, Entra, vil i en periode fra starten av juni og frem til oktober drive med doble forvaltningskostnader på deler av porteføljen. Det varslet selskapet selv i forbindelse med fremleggelsen av selskapets resultater for første kvartal.

– Vi forventer at kostandene vil øke noe i løpet av året. Hovedårsaken til det er at vi tar porteføljen fra Oslo Areal – som i dag er forvaltet av en ekstern leverandør – inn i vår egen forvaltning. Vi skal bygge egen stab, og vi vil dermed få doble kostnader i deler av andre og tredje kvartal. Det vil øke kostnadene noe, sa finansdirektør Anders Olstad i sin gjennomgang av tallene.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch