EiendomsWatch

Malling & Co åpner kontor i Tønsberg

Med bedre infrastruktur og kortere reisetid ser flere eiendomsinvestorer sørvest ut fra Oslo. Malling opplever betydelig økning i oppdragsmengden fra regionen langs vestsiden av Oslofjorden og velger derfor å åpne et eget kontor i Tønsberg.

Pål Wrige skal lede Mallings Tønsberg-kontor | Foto: Linkedin

–Kundene våre investerer stadig mer i Tønsberg, så da følger vi etter, sier forvaltningsdirektør Cathrine Kildalsen på bloggen til Malling & Co.

Selskapet har sterkt økende oppdragsmengde på vestsiden av Oslofjorden, og nå som Malling har fått en kritisk masse i porteføljen velger de å åpne kontor i Tønsberg.

Det nye Tønsberg-kontoret som skal ledes av teknisk sjef Pål Wrige vil i hovedsak tilby forvaltningstjenester. Det er ikke planer om noen snarlig stor oppskalering av staben ved det nye avdelingskontoret, men Malling & Co understreker at de står klar med et fullverdig tilbud til gårdeierne i regionen.

– Tønsbergkontoret vil ha hele eiendomshuset i ryggen og kan trekke på hvilke ressurser som helst. Kundene våre kan bruke Pål for å løse forvaltningsbehov, og kan få meglertjenester, prosjektledere eller rådgivning innen teknologi, energi og miljø fra hovedkontoret ved behov, sier teknisk direktør i Malling & Co, Albregt Moltumyr, på bloggen.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch