EiendomsWatch

Entra signerer to nye leieavtaler

Entra melder om to nysigneringer for totalt 3500 kvadratmeter og en resignering av 2700 kvadratmeter i Oslo.

NYE LEIETAGERE: Avo Consulting flytter inn i Schweigaards gate 16 på Grønland i Oslo. Teknologiselskapet Xeneta flytter inn i 13. etasje i Postgirobygget. | Foto: Entra

Entra melder at selskapet har signert en leieavtale for 13. etasje i Posthuset i Oslo med teknologiselskapet Xeneta. Leieavtalen gjelder cirka 2100 kvadratmeter.

Xeneta tilbyr en teknologisk plattform for benchmarking av fraktrater og markedsanalyse for fly- og skipsfraktbransjen. Avtalen har en varighet på syv år.

Xeneta har i dag sitt hovedkontor i Torggata 8, en eiendom eid av Opulens Eiendomsselskap.

Entra melder også at selskapet har signert en leieavtale for cirka 1400 kvadratmeter i Schweigaards gate 16 i Oslo med Avo Consulting. Avtalen har en varighet på fem år.

Avo Consulting leier i dag sitt Oslo-kontor fra Uffizi AS i St. Olavs gate 27.

Entra melder i tillegg om at selskapet har reforhandlet en avtale med Sats om leie av 2700 kvadratmeter i Akersgata 51 i Oslo. Den nye avtalen har en varighet på syv år.

Entra oppgir ikke detaljer rundt prisen i de nye leieavtalene, men selskapet har tradisjon for å sende ut børsmelding nå leiekontraktene har en totalverdi på over 20 millioner kroner. I mandagens børsmelding er det tre avtaler omtalt.

Les flere saker om Entra:

Entra rekrutterer to nye strategiske rådgivere

Entra rekrutterer to nye strategiske rådgivere

Entra får periode med doble kostnader for deler av porteføljen

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch