EiendomsWatch

Kamp om kontoretasjene i toppen av nye Sundt i Bergen

– Vi har ikke markedsført lokalene ennå, men har allerede en liste over potensielle leietakere, sier DNBs eiendomsdirektør Gro Boge, som skal fylle tre etasjer i Sundt-bygget som nå pusses opp for en kvart milliard.

POPULÆR UTLEIER: Mange vil leie kontorer av DNBs Gro Boge i Sundt-kvartalet i Bergen. | Foto: DNB

Ifølge Bergensavisen er det kamp om å få leie toppetasjene i det DNB-eide Sundt-bygget i Bergen. Det ærverdige kjøpesenteret stengte i januar og skal etter en oppussing til 250 millioner kroner gjenåpne i 2024.

– Vi har ikke markedsført lokalene ennå, men har allerede en liste over potensielle leietakere som har kontaktet oss. Noen ønsker å leie deler av kontorene, andre ønsker å leie alle de tre øverste etasjene. Det er snakk om både bergensbedrifter og nasjonale- og internasjonale selskaper, sier DNBs eiendomsdirektør Gro Boge til avisen.

Hun sier dette er bedrifter som ser verdien av å ha nye og moderne lokaler midt i sentrum.

–De er opptatt av bærekraft og godt arbeidsmiljø. Når lokalene er ferdig rehabilitert ønsker vi å skape et attraktivt handelshus og møteplass, der både gamle og nye leietakere, samt byens befolkning er hjertelig velkomne, sier Boge.

På toppen av bygget er det planer om en eksklusiv skybar med utsikt mot Torgallmenningen.

Legendariske Sundt varemagasin stenger dørene for totalrehabilitering

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch