Entra forlenger avtale med Oslo kommune i Storgata

Helseetaten i Oslo kommune har forlenget avtalen med Entra i ytterligere ti år.
FUNKIS: Helseetaten i Oslo kommune har forlenget leieavtalen med Entra i Storgata 51. En kontoreiendom på åtte etasjer, oppført i 1938. | Foto: Entra
FUNKIS: Helseetaten i Oslo kommune har forlenget leieavtalen med Entra i Storgata 51. En kontoreiendom på åtte etasjer, oppført i 1938. | Foto: Entra

Den nye avtalen er en utvidelse av en årelang leieavtale, og medfører at Helseetaten i Oslo kommune øker sitt areal i Storgata 51. Det totale leiearealet blir på omtrent 3.750 kvadratmeter.

Direktør for eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff, sier i en pressemelding at selskapet er glade for å ha Helseetaten med videre.

– Vi gleder oss over at Helseetaten har valgt å inngå en ny og utvidet avtale med oss i Entra. Vi skal nå i gang med tilpasning og tilrettelegging av lokalene, og vi vil sørge for at det blir en god prosess med en trinnvis innflytting i nye lokaler frem til de siste er på plass i desember 2023, sier Hoff.

Utvidelsen medfører at etaten får samlet de fleste av sine medarbeidere under samme tak i Storgata 51, framfor å ha de fordelt utover flere lokasjoner. 

– For oss var det viktig å finne lokaler som legger forholdene godt til rette for økt samarbeid og samhandling. Foruten at vi nå blir samlet i tilstøtende etasjer, vil vi også i langt større grad få kontorlokaler som er tilpasset en mer aktivitetsbasert arbeidsform, sier administrasjonsdirektør Truls Eirik Baklid i Helseetaten.

Storgata 51 er en kontoreiendom på åtte etasjer med en karakteristisk buet fasade. Totalt er eiendommen på nesten 11.000 kvadratmeter. Bygningen ble tegnet av arkitekt Fritz Jordan, og oppført i 1938 for jern- og metallforretningen Thoresen & Thorvaldsen A/S. Storgata 51 står på Byantikvarens gule liste, opplyser Entra i pressemeldingen. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også