To styremedlemmer trekker seg fra Recreate med umiddelbar virkning

Leif Oddvin Jensen og Fredrik Torgersen gikk onsdag av som styremedlemmer i Recreate
OVER OG UT: Leif Oddvin Jensen og Fredrik Torgersen har forlatt Recreate-styret. | Foto: Recreate. Collage: EiendomsWatch
OVER OG UT: Leif Oddvin Jensen og Fredrik Torgersen har forlatt Recreate-styret. | Foto: Recreate. Collage: EiendomsWatch

Brødrene Jenssen AS sin representant Leif Oddvin Jensen og Fredrik Torgersen trakk seg onsdag fra sine styreverv i Recreate med umiddelbar virkning.

Ifølge en børsmelding sendt ut sent onsdag kveld er årsaken til avgangen «å unngå potensielle interessekonflikter i strategisk viktige beslutningsprosesser fremover». 

Det vil ikke bli innkalt til en ekstraordinær generalforsamling da styret skal være i samsvar med vedtektene.

«Recreate vil takke Leif Oddvin Jensen og Fredrik Torgersen for et engasjerende samarbeid. Med sin kunnskap og erfaring har de gitt et viktig bidrag til styret», fremgår det av den korte børsmeldingen.

De øvrige styremedlemmene er George Emil Aubert (styreleder), Elin Tufte Johansen (HR- og bærekraftdirektør), Christina Sundby, Knut Bråthen og Marianne Lie.

I slutten av forrige uke ble det kjent at eiendomsselskapet nok en gang har utsatt fremleggelsen av tall, denne gangen til 31. mars. 

– Vi er en mindre organisasjon nå, og ser det hensiktsmessig og tidsbesparende å rapportere Q4 sammen med årsregnskapet, uttalte Recreate-sjef Emil Eriksrød i en kort kommentar til EiendomsWatch. 

Han bemerket også at det ikke er noe krav til å rapportere kvartalstallene isolert. Det siste halvåret av 2022 måtte selskapet nedskalere driften betydelig. 12-13 personer måtte forlate jobbene sine på grunn av fallende inntekter. Selskapet har og skal dessuten avhende flere av sine eiendommer. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også