Nordea leter etter permanente kontor i Trondheim – flytter midlertidig sammen med Danske Bank

140 ansatte fra Nordea og Danske Bank samles i et felles kontor på Sluppen i Trondheim på midlertidig basis mens Nordea finner permanente lokaler i sentrum. 
SAMLOKALISERES: Magne Meslo og Nordea skal dele kontorer med nye kolleger fra Danske Bank denne høsten
SAMLOKALISERES: Magne Meslo og Nordea skal dele kontorer med nye kolleger fra Danske Bank denne høsten

Et drøyt år etter at Nordea kjøpte opp privatkundevirksomheten til Danske Bank, skal de ansatte fra bankene samlokalisere seg. Nordea har inngått en leieavtale med selskapet R. Kjeldsberg på to år for kontorlokaler på Sluppen i Trondheim. Her skal 140 bankansatte ha kontor framover. 

«For å markere en ny start for Nordea og de ansatte som kommer fra Danske Bank blir det nytt, midlertidig kontor i Folia-bygget på Sluppen. Det har vært viktig for Nordea å kunne markere overtakelsen med nye flotte lokaler i et pulserende område», skriver banken i en felles pressemelding med eiendomsselskapet. 

Sluppen ligger nesten en time i gangavstand eller en 20 minutters busstur unna Nordeas nåværende kontorer i Trondheim sentrum.

Regionbanksjef Magne Meslo i Nordea forteller Adresseavisen at banken skal vende tilbake til sentrum snart: 

– Det blir for en relativt kort periode til vi flytter inn i nye permanente lokaler, og vi opprettholder tilstedeværelsen på Torvet i denne perioden da det er viktig for oss å være i sentrum. 

(Artikkelen ble først publisert hos vår søsteravis FinansWatch)

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev