Storebrand forlenger med SEB i ti år på Filipstad

– Vårt mål nummer 1 med revitaliseringen av Filipstad Brygge var å beholde våre store leietakere, sier Storebrand Livsforsikrings Linn Brenne. Hun mener forlengelsen med SEB viser at de har lykkes.
De siste to årene har Storebrand gjennomført omfattende oppgraderinger av området, inkludert rehabilitering av ett av de fire byggene, etablering av en ny bedriftsrestaurant og en felles takterrasse. | Foto: Fotograf Dmitry Tchakenko
De siste to årene har Storebrand gjennomført omfattende oppgraderinger av området, inkludert rehabilitering av ett av de fire byggene, etablering av en ny bedriftsrestaurant og en felles takterrasse. | Foto: Fotograf Dmitry Tchakenko

SEB har signert en ny tiårs leieavtale med Storebrand for kontorlokaler på Filipstad Brygge, fremgår av en pressemelding.

– Vårt mål nummer én med revitaliseringen av Filipstad Brygge var å beholde våre store leietakere, sier Linn Brenne, forvalter for Storebrand Livsforsikring, og legger til at den nye avtalen med SEB viser at de har lykkes med det.

De siste to årene har Storebrand gjennomført omfattende oppgraderinger av området, inkludert rehabilitering av ett av de fire byggene, etablering av en ny bedriftsrestaurant og en felles takterrasse.

– Vi har nå kun litt over 1700 kvadratmeter ledige kontorarealer i bygget som er totalrehabilitert, sier Brenne.

Prosjektet har også inkludert separering av to bygg på gateplan for å skape mer gateliv og et nytt inngangsparti. 

Åpner opp og moderniserer

Avtalen med SEB innebærer videre en omfattende rehabilitering av deres nåværende lokaler, inkludert tekniske oppgraderinger.

– Vi får nå kontorlokaler i kjent SEB-design med et moderne uttrykk og tilpasset dagens virksomhet med mer flyt mellom etasjene, sier Johan Persson, som er Country Manager for SEB i Norge via pressemeldingen.

Han fremhever også at de ansatte setter pris på de forbedringene som har skjedd i nabobygget og bespisningsområdet.

– Vi gleder oss til å få en modernisering av våre lokaler og ser frem til 10 nye år som leietaker.

Energiløft og mangedoblet grøntareal

Storebrand har også implementert flere miljøtiltak som har løftet eiendommen til energiklasse B og BIU Excellent. Uteområdene har fått økt økologisk verdi med 600 kvadratmeter beplantet areal, opp fra tidligere 40 kvadratmeter.

– I sum blir dette et prosjekt i god Storebrand-ånd, og vi er svært fornøyde med å kunne fortsette å ha SEB som leietaker, sier Linn Brenne.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev