Tung duo inn i ny Pangea-avdeling

Pangea Property Partners nye Debt Advisory-avdeling gikk i gang med arbeidet 1. august. 
Bård Bjølgerud henter tunge navn fra banking | Foto: Pangea PropertyPartners
Bård Bjølgerud henter tunge navn fra banking | Foto: Pangea PropertyPartners

– Kundene våre, både i Norden og internasjonalt, har over lengre tid etterspurt gjeldsrådgivning fra Pangea, spesielt i forbindelse med transaksjoner. Denne ekspansjonen er en del av vår strategi for å bli en enda mer komplett tilbyder av transaksjoner og finansieringsrådgivning i Norden, sier administrerende direktør Bård Bjølgerud i Pangea Property Partners.

Det nye teamet skal være en uavhengig og produktnøytral gjeldsrådgiver uten egen balanse. Hovedmålgruppen er både nye og eksisterende kunder i eiendomssektoren, men Pangea ser også mot andre bransjer.

På hjemmesidene forteller Pangea at teamet i hovedsak vil ha fokus på å tilrettelegge, rådgi og strukturere gjeldstransaksjoner, inkludert kapitalinnhentingsstrategi for fremmedkapital.

Bjølgerud legger til at det er naturlig å starte med et team i Norge, og etter hvert trolig utvide til et lignende team i Sverige.

Terje A. Pettersen leder teamet som består av to partnere. Pettersen kommer fra stillingen som Head of Corporate Loan Origination & Co-Head of Debt Capital Markets i SEB og har med seg John Stene som kommer fra stillingen som Vice President, Corporate & Institutional Advisory i Swedbank. De to startet arbeidet 1. august, skriver Pangea i et nyhetsbrev.

– Det nordiske næringseiendomsmarkedet har et transaksjonsvolum på over 400 milliarder kroner i året, og en betydelig del av dette finansieres med gjeldskapital. Finansieringsmarkedet for eiendoms- og gjeldsrådgivning er også et betydelig voksende segment både i Norden og internasjonalt. Pangea har derfor rekruttert to av de absolutt beste på dette området i Norge, sier Bjølgerud om nyansettelsene.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også