Brække Eiendom kjøper i Tønsberg

Drammen-selskapet Brække Eiendom melder at de har utvidet porteføljen i Tønsberg, med kjøpet av Bjellandveien 24.
UKJENT SALGSSUM: Bjellandveien 24 er solgt igjen. Denne gangen er det Brække Eiendom som er kjøperen. | Foto: Brække Eiendom
UKJENT SALGSSUM: Bjellandveien 24 er solgt igjen. Denne gangen er det Brække Eiendom som er kjøperen. | Foto: Brække Eiendom

Ved årsskiftet kjøpte CreoNordic-gruppen Bjellandveien 24 i Tønsberg av Folksom med planer om å utvikle den 20 mål store tomten til Tech City. Nå er eiendommen solgt igjen.

Kjøper, Brække Eiendom, opplyser på nettsidene sine at det idag ligger et 7.600 kvadratmeter stort kombinasjonsbygg på tomten. Bygget som er fra 1988 ble i sin tid bygget for Tønsberg Blad.

Eksisterende leietakere er Sfactor, Sykehuset i Vestfold, Sem Elektro og Support Service Partner.

Brække Eiendom eier også naboeiendommen, Bjellandveien 26, hvor CreoNordic er leietakere i selskapets 4.200 kvadratmeter store bygg.

- Nåværende leietaker skal fortsatt vært i 26 i tillegg til at skal inn i et 2.000 kvadratmeter stort bygg som vi etter avtale skal sette opp mellom disse to eiendommene. Planen vår er å fylle opp det som er igjen av ledige lokaler i nr 24 og deretter foredle, forvalte og drifte disse som næringseiendommer, sier daglig leder Kristoffer Brække i Brække Utvikling til Estate.

Prisen vil de ikke opplyse, men Folksom skal ha kjøpt eienedommen for 42 millioner kroner i 2000, og prisen ved forrige salgsrunde skal ha vært 60 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også