EiendomsWatch

«Sinnasnekker'n» tapte rettssak mot tidligere partner – anker dommen

Otto Robsahm gikk på et nederlag i tingretten, men «Sinnasnekker'n» gir seg ikke med det.

ANKE: Mannen på bildet er Otto Robsahm. Han er blitt saksøkt og har tapt i Salten og Lofoten tingrett, men anker dommen. | Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Det er Avisa Nordland som omtaler dommen fredag.

I 2019 startet Robsahm byggeselskapet Trust Technologies sammen med Daniel E. Furnes i Bodø. Planen var å drive entreprenørvirskomhet, sette opp nybygg og kjøpe og selge fast eiendom, ifølge lokalavisa. Robsahm var styreleder, mens Furnes var daglig leder og eide 50 prosent av aksjene.

Konflikten startet etter at Robsahm kjøpte Furnes ut av selskapet, og deretter ønsket å heve kjøpet fordi han mente Furnes hadde holdt tilbake sentral informasjon om Trust, skriver avisa.

Salten og Lofoten tingrett har konkludert med at kjøpsavtalen er gyldig, og at Robsahm må betale seks millioner kroner til Furnes pluss sakskostnader.

– Vi er helt uenige i tingrettens vurdering og vil anke dommen, skriver Robsahms advokat Hugo R. Hansen i en tekstmelding til Avisa Nordland.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch