EiendomsWatch

Plan- og bygg anbefaler kattehjem

Planforslag om et hjelpesenter for smådyr i Karl Flods vei har blitt lagt ut for høring mandag.

ANBEFALT: Plan. og bygg anbefaler et smådyrmottak i Karl Flovs vei 10 på Ammerud i Oslo. | Foto: Gorm Kallestad / NTB

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus foreslår å omregulere Karl Flods vei 10 fra felles parkeringsplass til hjelpesenter for smådyr med besøkssenter.

«Byggets høyde tilsvarer småhusene i området, 2-3 etasjer. Det foreslås å ivareta og videreutvikle eksisterende grønne kvaliteter og gangforbindelser» heter det i høringen fra Plan- og bygningsetaten i Oslo som anbefaler forslaget som nå er sendt ut på offentlig høring.

Slik tenkes tomten utnyttet. Det er mulig å bygge 1500 m2 her. | Foto: In By AS
Slik tenkes tomten utnyttet. Det er mulig å bygge 1500 m2 her. | Foto: In By AS
 

Det fremgår av prosjektpresentasjonen at bygget vil være på 2 hovedetasjer, med et mulig takoppbygg og en takterrasse for lufting og noe dyrking av mat til dyrene. I tillegg er det antydet en mulighet for en kjeller under plan 1. Smådyrmottaket vil ha en høyde som tilsvarer småhusene i området, 2-3 etasjer.

Etableringen av mottaket er et samarbeid mellom Oslo kommune og Dyrebeskyttelsen, og det er Eiendom- og byfornyelsen som stiller eiendommen tomteområdet på Ammerud til disposisjon for prosjektet der det gis rom for å bygge opp til 1500 kvadratmeter.  

Planforslaget ble mandag lagt ut på høring med frist 22. november

Mer fra EiendomsWatch

Axa med storkjøp i logistikk

Den franske kapitalforvalteren Axa har kjøpt en portefølje av logistikkeiendommer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selgeren er NREP.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch