EiendomsWatch

Dansk arkitektselskap med oppdrag i Norge kjemper mot konkurs

KHR Architecture har tegnet store bygg i byer som Bergen og Trondheim. Nå kjemper selskapet for å overleve. – Gjelden vår har blitt så stor nå at vi ikke lenger kan betjene den, sier administrerende direktør Lars Kragh.

KJEMPER FOR Å OVERLEVE: Administrerende direktør Lars Kragh KHR Architecture trenger friske penger. | Foto: KHR Architecture

Det danske arkitektkontoret KHR Architecture i København har hatt en rekke oppdrag i Norge. Ifølge vår danske søsteravis EjendomsWatch er nå høy gjeld i ferd med å kvele det over 75 år gamle selskapet. KHR Architecture går inn i såkalt «rekonstruksjon», som er skrittet før konkurs.

– I løpet av det siste året har vi redusert utgiftene våre med 30 prosent, så vi har gjort alt riktig, men gjelden vår har blitt så stor nå at vi ikke lenger kan betjene den, sier administrerende direktør Lars Kragh. Han opplyser at han i samråd med styret har kommet frem til at det ikke er forsvarlig å fortsette som i dag.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch