Kvass henter eiendomshoder fra Visma

Proptech-selskapet Kvass plukker to ansatte fra Vismas satsing innen eiendom, blant annet lederen for Visma Property Solutions.
SKIFTER BEITE: Johnny Duedahl og Christoffer Solli går begge bra Visma-systemet til nykommeren Kvass. | Foto: Kvass Group
SKIFTER BEITE: Johnny Duedahl og Christoffer Solli går begge bra Visma-systemet til nykommeren Kvass. | Foto: Kvass Group

Kvass har ansatt Johnny Duedahl og Christoffer Solli, skriver selskapet i en pressemelding.

Johnny Duedahl kommer fra stillingen som daglig leder i Visma Property Solutions. Duehahl går inn i stillingen som finansdirektør i Kvass.

Christoffer Solli kommer fra stillingen som business development director i Visma Real Estate. Solli blir nå salgsdirektør i Kvass og går inn i selskapets ledergruppe.

– Jeg er selvfølgelig svært fornøyd med at Johnny og Christoffer har valgt å bli med i Kvass, som vi nå rigger for betydelig vekst nasjonalt og etterhvert internasjonalt, sier administrerende direktør Bård Teigland i Kvass Group i pressemeldingen.

Duedahl beskriver seg selv som en finansdirektør som interesserer seg for meg enn tall og finans.

– Jeg trives i miljøer hvor vi som team jobber med helheten, og gjerne i selskaper som står foran vekstmuligheter. Kvass Group er nettopp et slikt selskap, og med det laget som allerede er på plass var beslutningen om å bli med enkel,, sier Duedahl i pressemeldingen.

Solli, som kom til Visma i januar i fjor, sier at det er med et visst vemod han nå forlater sine nye, gode kolleger.

– Men, muligheten til å være med å bygge et ledende prop-tech selskap utfra et så kompetent og solid miljø som Kvass var en mulighet jeg ikke kunne la passere, legger Solli til i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også