KMC Properties kjøper eiendommer for over 200 millioner kroner

KMC Properties har sikret seg to danske industrieiendommer for 210 millioner norske kroner. – Vi er veldig fornøyde med å utvide porteføljen vår, sier KMC-sjef Liv Malvik.
HANDLER I DANMARK: KMC Properties-sjef Liv Malvik kjøper to danske industrieiendommer. | Foto: KMC Properties
HANDLER I DANMARK: KMC Properties-sjef Liv Malvik kjøper to danske industrieiendommer. | Foto: KMC Properties

KMC Properties kjøper to industrieiendommer i Danmark for om lag 151,1 millioner danske kroner, tilsvarende 210 millioner kroner. Brutto yield oppgis å være på 7,85 prosent.

Eiendommene har totalt 85.866 kvadratmeter tomt og 43.361 kvadratmeter bygg, som ble utviklet eller oppgradert i perioden 1985 til 2010, med videre utviklingspotensial, fremgår det av en børsmelding.

KpK Døre og Vindue og Outline Vinduer, som er en del av det børsnoterte selskapet Inwido, er leietakere. De har en leiekontrakt på 10 år, med opsjon på forlengelse.

– Vi er veldig fornøyde med å utvide porteføljen vår med to nye attraktive danske eiendommer, og krysse av i alle de riktige boksene i investeringsstrategien vår med strategiske beliggenheter, lange leieavtaler og med Inwido som en meget solid leietaker. Vi ser frem til å ønske Inwido velkommen som ny leietaker og være en del av deres fortsatte reise fremover, sier Liv Malvik, administrerende direktør i KMC Properties, i meldingen.

Transaksjonen forventes fullført i tredje kvartal 2022.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også