EiendomsWatch

Dette skjer denne uken

Spennende rapport om utlån til næringseiendom, ferske tall fra Selvaag Bolig og et mulig steg i riktig retning for Ivar Tollefsens planer på Ullevål. Her er ukens kommende hendelser.

I NYHETENE: Statsbygg-sjef Harald Nikolaisen, analysesjef Robert Nystad i Union, leder for Rådet for byarkitektur, Tanja Lie, Selvaag Bolig-sjef Sverre Molvik og Heimstadens Ivar Tollefsen har alle saker som aktualiseres denne uken. | Foto: Statsbygg/Geir Anders Rybakken Ørslien, Union, Lie Øyen arkitekte, Selvaag Bolig og Heimstaden

Påfyll fra analysemiljøene

Onsdag er det klart for en ny bankundersøkelse fra Union. I undersøkelsen svarer de største bankene innen utlån til næringseiendom i Norge på spørsmål om deres utlånspolitikk for næringseiendom. Undersøkelsen tar for seg risikovurderinger og utlånsvillighet, innlånskostnad, marginendringer, krav til egenkapital og sikkerhet, og andre trender i markedet.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch