Oslos «grønneste prosjekt» er utsolgt

Nordr melder at selskapet nå har solgt samtlige 537 boliger i Gartnerkvartalet på Løren.
10 MÅL GÅRDSPARK: Midtparken på seks mål ligger i kjernen av kvartalet. Til sammen har prosjektet over 10 mål med grønne uteområder. | Foto: Nordr
10 MÅL GÅRDSPARK: Midtparken på seks mål ligger i kjernen av kvartalet. Til sammen har prosjektet over 10 mål med grønne uteområder. | Foto: Nordr

Boligprosjektet på Løren i Oslo har blitt omtalt som byens grønneste prosjekt mye på grunn av uteområdet på over 10 mål.

Nå er prosjektet utsolgt etter at den siste av de 537 boligene ble solgt.

– Uavhengig av konjunktursvingningene så har prosjektene våre på Løren solgt jevnt og det er tydelig at boligkjøperne liker måten området har utviklet seg på, sier administrerende direktør i Nordr Norge, Pål Aglen, i en pressemelding.

Den grønne profilen i prosjektet har blant annet kommet frem ved at flere av boligkjøperne har tilgang på egne dyrkingsparseller.

Vi har også utarbeidet en egen veileder for hvordan du skal dyrke mat på egen veranda. Dette bidrar til å skape en egen atmosfære i prosjektet og vi ser allerede nå at mange av verandaene bugner av liv. Og det er det viktigste kriteriet vi har for et vellykket boligprosjekt, sier Aglen.

Med ferdigstillelsen av Gartnerkvartalet har Nordr ferdigstilt over 1000 boliger på Løren. I tillegg til Gartnerkvartalet og Gartnerløkka,har Nordr realisert Løren Botaniske med 390 boliger sammen med OBOS og 342 boliger sammen med Selvaag i Sinsenveien.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Foto: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også