Nordr har 2.000 interessenter alt før prosjektet er regulert

Allerede før prosjektet er ferdig regulert har over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene på Mølleneset.
SISTE BRIKKE: Nordrs planlagte leiligheter på Mølleneset i Bergen er den siste brikken som skal på plass før området er ferdig utbygd. | Foto: Nordr
SISTE BRIKKE: Nordrs planlagte leiligheter på Mølleneset i Bergen er den siste brikken som skal på plass før området er ferdig utbygd. | Foto: Nordr

Administrerende direktør i Nordr, Pål Aglen, sier han aldri har opplevd maken til interesse for et boligprosjekt.

Det nærmer seg politisk behandling av boligtomtene på Mølleneset, der Nordr har planer om å bygge ut.

– Vi har hatt store ambisjoner for Mølleneset og vi har lagt stor vekt på å skape et attraktivt og bærekraftig prosjekt som skal bidra til Bergens ambisjoner om en trygg, fremtidsrettet og grønn Gåby, sier administrerende direktør i Nordr Norge, Pål Aglen. 

Han legger til at selskapet imidlertid ikke er forberedt på den voldsomme interessen prosjektet skulle utløse.

– Det er tydelig at her sitter det mange og venter på muligheten til å sikre seg en flott bolig i et attraktivt område, sier Aglen.

Tomten ligger vendt mot Mølllendalsveien og Store Lungegårdsvann i bunnen av Bergensdalen, og er den siste brikken som skal på plass før området er ferdig utbygd.

– Vi legger stor vekt på å skape et godt miljøprosjekt og jobber systematisk med alt fra biologisk mangfold til klimavennlige materialvalg og ikke minst ønsker vi å å legge til rette for gode mobilitetsløsninger for de som skal bo der. Dette skal bli et prosjekt for fremtiden, avslutter Aglen.

Den endelige politiske behandlingen er ventet å finne sted i høst og prosjektet vil bli lagt ut for salg så fort den politiske behandlingen er ferdig.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også