EiendomsWatch

Nordr har 2.000 interessenter alt før prosjektet er regulert

Allerede før prosjektet er ferdig regulert har over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene på Mølleneset.

SISTE BRIKKE: Nordrs planlagte leiligheter på Mølleneset i Bergen er den siste brikken som skal på plass før området er ferdig utbygd. | Foto: Nordr

Administrerende direktør i Nordr, Pål Aglen, sier han aldri har opplevd maken til interesse for et boligprosjekt.

Det nærmer seg politisk behandling av boligtomtene på Mølleneset, der Nordr har planer om å bygge ut.

– Vi har hatt store ambisjoner for Mølleneset og vi har lagt stor vekt på å skape et attraktivt og bærekraftig prosjekt som skal bidra til Bergens ambisjoner om en trygg, fremtidsrettet og grønn Gåby, sier administrerende direktør i Nordr Norge, Pål Aglen. 

Han legger til at selskapet imidlertid ikke er forberedt på den voldsomme interessen prosjektet skulle utløse.

– Det er tydelig at her sitter det mange og venter på muligheten til å sikre seg en flott bolig i et attraktivt område, sier Aglen.

Tomten ligger vendt mot Mølllendalsveien og Store Lungegårdsvann i bunnen av Bergensdalen, og er den siste brikken som skal på plass før området er ferdig utbygd.

– Vi legger stor vekt på å skape et godt miljøprosjekt og jobber systematisk med alt fra biologisk mangfold til klimavennlige materialvalg og ikke minst ønsker vi å å legge til rette for gode mobilitetsløsninger for de som skal bo der. Dette skal bli et prosjekt for fremtiden, avslutter Aglen.

Den endelige politiske behandlingen er ventet å finne sted i høst og prosjektet vil bli lagt ut for salg så fort den politiske behandlingen er ferdig.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch