Solon Eiendom solgte for 712 millioner

Administrerende direktør Andreas Martinussen i Solon Eiendom karakteriserer salget i tredje kvartal som tilfredsstillende.
FORNØYD SJEF: Administrerende direktør Andreas Martinussen i Solon Eiendom er fornøyd tross noe svakere salg. | Foto: Solon Eiendom
FORNØYD SJEF: Administrerende direktør Andreas Martinussen i Solon Eiendom er fornøyd tross noe svakere salg. | Foto: Solon Eiendom

Solon Eiendom solgte 114 enheter i tredje kvartal 2021, mot 124 enheter i samme periode året før. Samlet salgsverdi var på 712 millioner kroner, ned fra 717 millioner kroner i tredje kvartal 2020.

– Når det gjelder salgsverdi er vi på nivå med tredje kvartal i fjor, noe som er tilfredsstillende gitt at salget av nye boliger i Norge i august 2021 var ned 24 prosent sammenlignet med august 2020, ifølge den siste statistikken publisert av Boligprodusentenes Forening. Tredje kvartal er vanligvis en treg periode når det gjelder boligsalg, fordi vi faktisk mister en hel måneds aktivitet til sommerferien, sier administrerende direktør Andreas Martinussen i en børsmelding.

I de første ni månedene i 2021 ble det solgt 534 enheter med en samlet salgsverdi på 3291 millioner kroner, mot 274 enheter og 1743 millioner kroner i salgsverdi for samme periode i 2020.

I løpet av tredje kvartal fullførte Solon Eiendom byggingen av 92 enheter og leverte 108 til kjøperne.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også