EiendomsWatch

Solon Eiendom solgte for 712 millioner

Administrerende direktør Andreas Martinussen i Solon Eiendom karakteriserer salget i tredje kvartal som tilfredsstillende.

FORNØYD SJEF: Administrerende direktør Andreas Martinussen i Solon Eiendom er fornøyd tross noe svakere salg. | Foto: Solon Eiendom

Solon Eiendom solgte 114 enheter i tredje kvartal 2021, mot 124 enheter i samme periode året før. Samlet salgsverdi var på 712 millioner kroner, ned fra 717 millioner kroner i tredje kvartal 2020.

– Når det gjelder salgsverdi er vi på nivå med tredje kvartal i fjor, noe som er tilfredsstillende gitt at salget av nye boliger i Norge i august 2021 var ned 24 prosent sammenlignet med august 2020, ifølge den siste statistikken publisert av Boligprodusentenes Forening. Tredje kvartal er vanligvis en treg periode når det gjelder boligsalg, fordi vi faktisk mister en hel måneds aktivitet til sommerferien, sier administrerende direktør Andreas Martinussen i en børsmelding.

I de første ni månedene i 2021 ble det solgt 534 enheter med en samlet salgsverdi på 3291 millioner kroner, mot 274 enheter og 1743 millioner kroner i salgsverdi for samme periode i 2020.

I løpet av tredje kvartal fullførte Solon Eiendom byggingen av 92 enheter og leverte 108 til kjøperne.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch