Bygård i Oslo til salgs for 110 millioner kroner

En boliggård på Majorstuen i Oslo som har vært i samme families eierskap siden 1928 er lagt ut for salg for 110 millioner kroner.
TIL SALGS: Denne bygården på Majorstuen i Oslo har fått prisantydning 110 millioner kroner. | Foto: Privatmegleren
TIL SALGS: Denne bygården på Majorstuen i Oslo har fått prisantydning 110 millioner kroner. | Foto: Privatmegleren

Schønings gate 14 A og B på Majorstuen i Oslo er lagt ut for salg med prisantydning 110 millioner kroner. Bygården består av 16 seksjoner og er på 1600-2131 kvadratmeter bruksareal og 2512 kvadratmeter brutto.

Gården inneholder 14 boligseksjoner og to næringsseksjoner fordelt over fire plan. Eiendommen selges med 14 løpende leieforhold. Total estimert leieinntekt fullt utleid er på drøye tre millioner kroner, fremgår det av annonsen på Finn.

Leiegården ble kjøpt av eiernes grandonkel rundt 1928. Den ble overdratt til deres far i 1989, og i sin tur til nåværende eiere i januar 2017. Senere samme året ble leiegården gjort om til et DA og i 2020 til et AS.

Anders Langtind i Privatmegleren ser gode utviklingsmuligheter på eiendommen.

– Her er det nok rom for å få inn flere leiligheter. Gården har blant annet fem trappeløp hvorav tre fører opp til det ubebygde loftet, påpeker han overfor Estate Nyheter.

Han sier at henvendelsene begynte å strømme inn rett etter han la ut eiendommen for salg. Ifølge Langtind er det særlig den ekstremt gode beliggenheten på Oslo vest som trekker mange.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også