EiendomsWatch

Hille Melbye skal tegne ny bydel i Sarpsborg

Hille Melbye arkitekter har vunnet plan- og designkonkurransen i forbindelse med utviklingen av Kalnesparken i Sarpsborg.

VINNER: Hille Melbye arkitekter skal tenge Kalnesparken i Sarpsborg | Foto: Hille Melbye arkitekter

Hille Melbye arkitekters konkurranseforslag for utvikling av Kalnesparken i Sarpsborg ble nylig kåret som vinner i en plan- og designkonkurranse for Colligo AS. 

Gjennom to faser har Hille Melbye arkitekter utviklet et løsningsforslag med fokus på å skape en levende bydel med urbane kvaliteter; med ulike boformer, næring, park, urbane uterom og inkluderende møteplasser.

Kalnesparken utvikles for å bli en selvstendig og bærekraftig bydel, Videre jobber selskapet blant annet med å utvikle prosjektet med trekonstruksjoner, som vil kunne gi prosjektet en styrket estetisk dimensjon.

– Dette blir kjempespennende å jobbe videre med, sier arkitekt og prosjektleder Alf Felberg i en melding på selskapets hjemmeside.

– Vi har hatt at godt sammensatt team som har identifisert muligheter og utfordringer på det aktuelle området, hvor produktet har vært gode og realiserbare plangrep på tomten. Nå skal vi videreutvikle prosjektet, parallelt med en god planprosess med Sarpsborg kommune, sier reguleringsarkitekt Kristin Sande.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch