EiendomsWatch

Kraftig vekst for Eiendomsmegler Vest

Den største eiendomsmegleren i Vestland har økt antalllet oppdrag kraftig i år

SOLID VEKST: Eiendomsmegler Vest, eid av Sparebanken Vest, har løftet oppdragsmengden kraftig i år | Foto: Sparebanken Vest

Eiendomsmegler Vest. eid 100 prosent av Sparebanken Vest, opplever en sterk utvikling i antall formidlinger, med en vekst på 20 prosent hittil i år, sammenlignet med samme periode i fjor, fremgår det av rapporten for tredje kvartal.

Meglerselskapet fikk et resultat før skatt på 5,0 millioner kroner i tredje kvartal, ned fra 12,1 millioner kroner året før.

Hittil i år er fortjenesten før skatt på 28,3 millioner kroner, sammenlignet med 26,3 millioner kroner per tredje kvartal 2020.

Eiendomsmegler Vest hadde netto driftsinntekter på 203 millioner kroner i årets tre første kvartaler. I samme periode i fjor var tallet 175 millioner kroner.

«Selskapet har en sunn vekst i antall meglere, og har et godt grunnlag for videre vekst», heter det i rapporten.

Eiendomsmegler Vest er markedsleder i Vestland fylke med 17,2 prosent i 2021.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch