Oslofirma vil kjøpe «skandaleprosjekt» i Skien på tvangssalg

Åtte leiligheter i et havarert eiendomsprosjekt i Skien kan bli kjøpt av det Oslo-baserte selskapet Hellehaven.
FARÅSEN TERRASSE: Leilighetsbygget består av 8 Leilighetene har et areal fra 95 - 141 kvadratmeter. | Foto: Advokatfirmaet Wexels
FARÅSEN TERRASSE: Leilighetsbygget består av 8 Leilighetene har et areal fra 95 - 141 kvadratmeter. | Foto: Advokatfirmaet Wexels

Oslofirmaet Hellehaven har lagt inn et bud på Farråsen terrasse for 23,5 millioner kroner, skriver Varden.

Eiendommen ble lagt ut på tvangssalg av DNB i mai i fjor etter at utbygger Kasa AS ikke fikk ferdigattester hos Skien kommune. Dette førte igjen til at utbygger ikke fikk inn pengene for leilighetene.

Byggingen av de åtte leilighetene har fått betydelig med oppmerksomhet i lokalpressen etter at en rekke feil og mangler ble avdekket. Prosjektet er flere ganger omtalt som et skandaleprosjekt. De to lokalavisene i området, Varden og Telemarksavisa, har skrevet over 200 artikler om saken siden våren 2018.

Jan Olav Brusletto er daglig leder i Hellehaven. Han sier selskapet nå har gått gjennom omfattende dokumentasjon på manglende i bygget.

– Vi ser hva som står der og skal sørge for at det blir trygt å bo der. Leilighetene er i seg selv kjempefine, vi liker arkitekturen på bygget og beliggenheten er bra, sier Brusletto til Varden.

Andre interessenter har nå tre uker på seg til å levere inn høyere bud på eiendommen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også