Bane Nor Eiendom vil bygge 120 leiligheter i Namsos

Bane Nor Eiendom går sammen med Stiklestad Eiendom for å utvikle boliger på en 18 måls tomt i Namsos.
STØRST I NAMSOS: Prosjektsjef Dag Haugdal i Bane NOR Eiendom forteller om det som vil bli det største boligprosjektet i Namsos i årene fremover. | Foto: Bane Nor Eiendom
STØRST I NAMSOS: Prosjektsjef Dag Haugdal i Bane NOR Eiendom forteller om det som vil bli det største boligprosjektet i Namsos i årene fremover. | Foto: Bane Nor Eiendom

– Da Namsosbanen ble nedlagt i mai i år fikk vi muligheten til å se på utvikling av området. Eiendommen grenser til et etablert boligområde, og vi tror at vi kan berike både denne delen og Namsos ved å etablere nye boliger her, forteller prosjektsjef Dag Haugdal i Bane Nor Eiendom i en pressemelding.

Sammen med Stiklestad Eiendom har Bane Nor Eiendom stiftet selskapet Kjærlighetsstien Bolig AS. Selskapet har som mål å bygge opp mot 120 leiligheter på området som ligger inntil veien Kjærlighetsstien.

Ifølge pressemeldingen fra Bane Nor er boligmarkedet i Namsos er «relativt moderat». Selskapet ansllår etterspørselen etter nye boliger til å ligge på cirka 30-35 boenehter per år. I prosjektet legges det opp til en ferdigstillelse av rundt 20 boenehter per år.

Veien videre for prosjektet er i første omgang mulighetsstudier i løpet av vinteren. Videre ønsker selskapet å komme i mål med en ny reguleringsplan våren 2023 og salgsstart like etter. Dersom markedet ønsker lelighetene, kan første byggetrinn startes i løpet av 2024, mener Bane Nor Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også