Lokalbankalliansen har valgt samarbeidspartner for eiendomsmegling

Det er nå klart at det blir Partners Eiendomsmegling som blir den nye Lokalbankalliansen sin samarbeidspartner på eiendomsmegling.
FÅR NY PARTNER: Styreleder Bjrøn Asle Hynne i Lokalbankalliansen. | Foto: Aasen Sparebank
FÅR NY PARTNER: Styreleder Bjrøn Asle Hynne i Lokalbankalliansen. | Foto: Aasen Sparebank

Lokalbankalliansen har tidligere fortalt til FinansWatch at de står midt i rommet og velger de beste samarbeidspartnerne til sine formål. Nå har den nye bankalliansen kommet til enighet om et samarbeid med Partners Eiendomsmegling.

– Flere aktører har ønsket å innlede et samarbeid med oss, men vi mener at Parnters er de som oppfyller de strenge kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere, sier styreleder Bjørn Asle Hynne i Lokalbankalliansen, til Finansavisen.

Avisen skriver videre at samarbeidet vil bety at de fleste meglerkontorene hos de ti allierte bankene vil få «& Partners» bak navnet. Og at samarbeidet betyr 32 nye meglerkontorer for Partners Eiendomsmegling, men at eierskapet vil forbli lokalt.

Bankene får velge

Hynne opplyser at de bankene som har meglerselskaper fra før, nå får muligheten til å ta med seg disse inn i Partners Eiendomsmegling. Det presiserer også administrerende direktør Marianne Garang Sodeland i Partners.

– Seks av bankene har drevet megling under Aktiv Eiendomsmegling. Disse går nå inn i Partners. Det er ikke alle disse bankene som har sitt eget eiendomsmeglingskontor, og bankene står fritt til å velge partner, sier Sodeland til Finansavisen.

Les mer hos vår søsteravis FinansWatch

De ti bankene i alliansen er; Sparebank 68 grader Nord, Aasen Sparebank, Selbu Sparebank, Nidaros Sparebank, Stadsbygd Sparebank, Ørland Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Sparebanken DIN, Drangedal Sparebank og Askim & Spydeberg Sparebank.

Eika Gruppen: – Overbevist om at lokalbankene vil ha en viktig rolle i mange år

Lokalbank-alliansen søker daglig leder: – Naturlig å finne en annen

Lokalbankalliansen: – Mange sa det ville bli umulig å gjennomføre 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også