EiendomsWatch

Höegh Eiendom om salg i Moss: – Det har vært helt vilt

Det gikk raskt unna da Höegh Eiendom la ut 39 leiligheter i vannkanten av Moss til salgs.

SELGER UNNA: Markedsansvarlig for Verket i Moss, Eva Kristin Talberg. | Foto: Höegh Eiendom

– Det har vært helt vilt, forteller Eva Kristin Talberg, Höegh Eiendoms markedsansvarlig for Verket i Moss i en pressemelding.

Det var onsdag forrige uke at de første 39 leilighetene i Verket Brygge 2 ble lagt ut for salg. 33 av leilighetene ble ifølge meldingen «revet vekk».

Leilighetene har en prislapp fra 3,1 millioner kroner for den minste leiligheten på 45 kvadratmeter, til 19 millioner for den aller gjeveste toppleiligheten på 163 kvadratmeter.

Til sammen har byggetrinnets 71 leiligheter en markedsverdi på rundt en halv milliard kroner.

– Mange av leilighetene har en utsalgspris som setter rekord i området, så at vi skulle få inn så mange budskjemaer allerede i løpet av de første dagene var virkelig over all forventning, sier Talberg i meldingen.

(Saken fortsetter under illustrasjonen)

I VANNKANTEN: Verket Brygge 2 består av de to blokkene på midten av illustrasjone, nærmest småbåthavna.
I VANNKANTEN: Verket Brygge 2 består av de to blokkene på midten av illustrasjone, nærmest småbåthavna.
Med kun seks leiligheter igjen, ligger det an til at dette byggetrinnet går raskere unna enn det første. I mai ble Verket Brygge 1 utsolgt etter halvannet år i markedet.

Höegh Eiendom skriver i pressemeldingen at selskapet nå er i ferd med å klargjøre det siste bygget, bygg C, for salg. Bygget består av prosjektets 32 siste leiligheter.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch