Obos valgte Veidekke til prosjekt i Tønsberg

Obos-prosjektet Teieparken i Tønsberg skal bygges ytterligere ut. Veidekke fikk oppdraget.
KONTRAKT SIGNERT: Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg og Arne Baumann i Obos Boligutvikling følger anbefalingen om minst én meter avstand. | Foto: Veidekke
KONTRAKT SIGNERT: Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg og Arne Baumann i Obos Boligutvikling følger anbefalingen om minst én meter avstand. | Foto: Veidekke

Obos har gitt Veidekke oppdraget om å bygge også det tredje delfeltet i boligprosjektet Teieparken i Tønsberg. Dette innebærer oppføring av 167 boliger i fire byggetrinn som vil bli igangsatt etter hvert som salget skrider frem.

Kontrakten er en totalentreprise på 385 millioner kroner eksklusive merverdiavgift for hele delfeltet, fremgår det av en pressemelding.

- Med denne avtalen fortsetter vi det gode samarbeidet mellom Obos og Veidekke om boligprosjektet Teieparken. Dette startet med en samarbeidsavtale om prosjektutvikling tilbake i 2017 som gikk videre til utbyggingsoppdraget i 2018 for de første 64 leilighetene som nå er ferdigstilt, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

- Teieparken er et stort og viktig prosjekt for Obos og våre medlemmer i Vestfold, og vi er glade for å kunne videreføre samarbeidet med Veidekke Bygg. Det er spesielt gledelig for oss å tilby BREEAM-sertifiserte boliger i Vestfold som et ledd i vår miljøsatsing i Obos, sier konserndirektør Arne Baumann i Obos Boligutvikling.

Salgsstart er planlagt i januar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også