Aksel Lund Svindal blir boligutvikler i Indre Østfold

Tidligere toppalpinist Aksel Lund Svindal vi ta en aktiv rolle som boligutvikler når han sikret seg en stor del av eiendomsselskapet Karlander Eiendomsutvikling i Askim.
TILBAKE I ASKIM: Aksel Lund Svindal har sett nærmere på byen hvor han skal utvikle boligprosjekter. | Foto: Heiko Junge / NTB
TILBAKE I ASKIM: Aksel Lund Svindal har sett nærmere på byen hvor han skal utvikle boligprosjekter. | Foto: Heiko Junge / NTB

I høst kjøpte ex-alpinisten Aksel Lund Svindal seg inn med 25 prosent i eiendomsselskapet Karlander Eiendomsutvikling i Askim i Indre Østfold.

Ifølge Smaalenenes Avis ble samarbeidet til over flere langrenn- og sykkelturer med styreleder i Karlander Eiendomsutvikling, Joakim Fuglerud.

– Jeg har vært involvert i noen eiendomsprosjekter på fjellet, og etter noen samtaler med Joakim så tok jeg meg en tur til Askim for å kikke litt. Da hadde jeg ikke vært her siden jeg var barn, sier Svindal til lokalavisen.

Svindal ønsker å ta en aktiv rolle i utviklingen av boligprosjektene selskapet har.

– Å utvikle kvalitetsprosjekt i et langtidsperspektiv. Dette er et selskap som tenker lenger og som også ønsker å utvikle Askim by over tid, påpeker han.

Karlander Eiendomsutvikling står blant annet bak Meierihagen med 112 leiligheter og næringsarealer ved Askim stasjon.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også