EiendomsWatch

Moelven varsler forsinkelser i leveringen

Fravær utløst av korona har redusert arbeidsstyrken til Moelven Byggmodul til et nivå der selskapet nå må varsle kundene om forsinkelser.

PRODUKSJONEN PÅVIRKES: Morten Kristiansen er konsernsjef i Moelven Industrier. Nå melder Moelven Byggmodul om forsinkelser på grunn av koronasmitte og karantene blant de ansatte | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Tirsdag varslet selskapet enkelte kunder om at det blir noen forsinkelser på leveranser. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi forventer forsinkelser i produksjonen denne uken samt også neste uke, sier administrerende direktør Lars Brede Aanstad i meldingen.

Ifølge Aanstad har selskapet innført en rekke tiltak for å holde produksjonen oppe.

– Et av tiltakene vi nå gjør er å flytte noe av produksjonen som ellers foregår i Moelv til fabrikken vår på Hjellum. Om ikke situasjonen forverrer seg vil vi med de tiltakene vi har gjennomført nå, klare å begrense forsinkelsene til noen få leveranser og kunder.

Moelven er en av landets viktigste leverandør til flere boligprosjekter i Norge. Selskapet leverer moduler som brukes ved bygging av skoler, barnehager og hoteller. I tillegg er selskapet leverandør av mannskapsrigger til større byggeprosjekter.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch