EiendomsWatch

Moelven varsler forsinkelser i leveringen

Fravær utløst av korona har redusert arbeidsstyrken til Moelven Byggmodul til et nivå der selskapet nå må varsle kundene om forsinkelser.

PRODUKSJONEN PÅVIRKES: Morten Kristiansen er konsernsjef i Moelven Industrier. Nå melder Moelven Byggmodul om forsinkelser på grunn av koronasmitte og karantene blant de ansatte | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Tirsdag varslet selskapet enkelte kunder om at det blir noen forsinkelser på leveranser. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi forventer forsinkelser i produksjonen denne uken samt også neste uke, sier administrerende direktør Lars Brede Aanstad i meldingen.

Ifølge Aanstad har selskapet innført en rekke tiltak for å holde produksjonen oppe.

– Et av tiltakene vi nå gjør er å flytte noe av produksjonen som ellers foregår i Moelv til fabrikken vår på Hjellum. Om ikke situasjonen forverrer seg vil vi med de tiltakene vi har gjennomført nå, klare å begrense forsinkelsene til noen få leveranser og kunder.

Moelven er en av landets viktigste leverandør til flere boligprosjekter i Norge. Selskapet leverer moduler som brukes ved bygging av skoler, barnehager og hoteller. I tillegg er selskapet leverandør av mannskapsrigger til større byggeprosjekter.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch