Magnus Nordholm forlater Heimstaden

Viseadministrerende direktør i Heimstaden, Magnus Nordholm, forlater selskapet.
SLUTTER: Magnus Nordholm har valgt å forlate Heimstaden. | Foto: Lasse Åkerström/Heimstaden/PR
SLUTTER: Magnus Nordholm har valgt å forlate Heimstaden. | Foto: Lasse Åkerström/Heimstaden/PR

Det melder Heimstaden i en pressemelding onsdag kveld. Ifølge meldingen skal Nordholm stå i stillingen de kommende månedene for å sikre en smidig overlevering.

– Etter mer enn 14 år har Magnus bestemt seg for å forlate sin stilling i Heimstaden. Som en nær kollega gjennom mange år, vil vi savne Magnus veldig, sier styreleder Ivar Tollefsen i meldingen.

Støtter valget

Tollefsen sier at Nordholm har spilt en nøkkelrolle i utformingen av selskapets utrolige ekspansjonsstrategi de siste årene.

– Som en som står Magnus nær som en venn, og etter å ha tilbragt mye tid med ham og familien hans, forstår vi og støtter valget til Magnus. Vi ønsker ham mange berikende og lykkelige år, både i business og i privatlivet, sier Tollefsen.

I pressemeldingen takker Nordholm for mulighetene han har fått i Heimstaden.

– Ivar og Heimstadens ambisjoner og kraft har inspirert meg helt siden vårt første møte i 2007. Med nye ideer og vår egen måte å gjøre ting på, har vi skapt fantastiske resultater som ingen trodde var mulige, sier Nordholm.

– Jeg er stolt over hva vi har oppnådd sammen, og jeg vil alltid med stor entusiasme heie på videre suksess for Heimstaden, sier Nordholm.

Klar for ny reise

Samtidig som Heimstaden sendte ut pressemeldingen med nyheten om Nordholms avgang, la han selv ut en oppdatering på LinkedIn der han skriver at han vil savne venner og kollegene. Meldingen avsluttes med «a new journey begins».

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også