Heimdal Bolig solgte for 1,4 milliarder i 2021

Heimdal Bolig solgte 315 boliger til en verdi av 1,4 milliarder kroner i 2021. Selskapet er nok en gang største boligbygger i Trondheim.
STØRST I TRONDHEIM: Roar Munkhaugen leder Heimdal Bolig, den største boligbyggeren i Trondheim. | Foto: Heimdal Bolig
STØRST I TRONDHEIM: Roar Munkhaugen leder Heimdal Bolig, den største boligbyggeren i Trondheim. | Foto: Heimdal Bolig

I 2021 igangsatte Heimdal Bolig 373 boliger. 315 boliger til en samlet verdi av 1,4 milliarder ble overlevert til sluttkunder. Det skriver selskapet i en pressemelding.

I tillegg til dette overleverte selskapet et studentprosjekt på 300 senger til kjøper.

Ved årsskiftet hadde Heimdal Bolig 621 boliger til en samlet verdi av 2,7 milliarder kroner i produksjon. Av disse var 93 prosent solgt. Selskapet hadde ved årsskiftet kun 1 ferdigstilt usolgt bolig.

Heimdal Bolig fortsetter med studentprosjekter, og hadde ved årsskiftet et prosjekt med 490 senger i produksjon. Prosjektet er solgt og skal overleveres sluttkunde i sommer.

Heimdal Bolig opererer i Trondheim kommune. Selskapet skriver i pressemeldingen at en rekke nye prosjekter vil komme for salg i 2022. Disse skal være fordelt på de fleste bydelene i Trondheim.

I prosjektbasen til Heimdal Bolig er det nå over 3.200 boliger under utvikling planlagt for den kommende 10-årsperioden.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Foto: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også