EiendomsWatch

Heimdal Bolig solgte for 1,4 milliarder i 2021

Heimdal Bolig solgte 315 boliger til en verdi av 1,4 milliarder kroner i 2021. Selskapet er nok en gang største boligbygger i Trondheim.

STØRST I TRONDHEIM: Roar Munkhaugen leder Heimdal Bolig, den største boligbyggeren i Trondheim. | Foto: Heimdal Bolig

I 2021 igangsatte Heimdal Bolig 373 boliger. 315 boliger til en samlet verdi av 1,4 milliarder ble overlevert til sluttkunder. Det skriver selskapet i en pressemelding.

I tillegg til dette overleverte selskapet et studentprosjekt på 300 senger til kjøper.

Ved årsskiftet hadde Heimdal Bolig 621 boliger til en samlet verdi av 2,7 milliarder kroner i produksjon. Av disse var 93 prosent solgt. Selskapet hadde ved årsskiftet kun 1 ferdigstilt usolgt bolig.

Heimdal Bolig fortsetter med studentprosjekter, og hadde ved årsskiftet et prosjekt med 490 senger i produksjon. Prosjektet er solgt og skal overleveres sluttkunde i sommer.

Heimdal Bolig opererer i Trondheim kommune. Selskapet skriver i pressemeldingen at en rekke nye prosjekter vil komme for salg i 2022. Disse skal være fordelt på de fleste bydelene i Trondheim.

I prosjektbasen til Heimdal Bolig er det nå over 3.200 boliger under utvikling planlagt for den kommende 10-årsperioden.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch