EiendomsWatch

JM økte boligsalget med 17 prosent

Administrerende direktør Hilde Vatne i JM Norge er meget godt fornøyd med fjoråret.

GODT FORNØYD: JM-sjef Hilde Vatne rapporterer om økt salg og bedre resultater i 2021. | Foto: Charlotte Sverdrup

JM Norge økte salget og resultatet i fjor. Salget økte fra 587 boliger i 2020 til 684 boliger i 2021.

Omsetningen etter JMs segmentregnskap økte til 3,03 milliarder svenske kroner, mot 2,72 milliarder kroner året før. Samtidig økte driftsresultatet fra 205 til 300 millioner svenske kroner.

Den gode utviklingen skyldes først og fremst god boligetterspørsel, at JM har fått frem flere nye boligprosjekter og nye salgstrinn i større pågående boligprosjekter og samtidig har maktet å gjennomføre boligbyggingen som forutsatt, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er meget godt fornøyde med fjorårets resultater. Til tross for noen utfordringer med blant annet økte kostnader og leveranseutfordringer, har JMs gjennomføringsmodell lagt grunnlaget for god utvikling og bygging gjennom året, sier administrerende direktør Hilde Vatne i JM Norge.

I løpet av året har JM salgsstartet sitt boligprosjekt nummer to i Trondheim, Sjetneliv. Prosjektet består av til sammen 84 leiligheter fordelt på fire bygg. Så langt er 41 av disse leilighetene solgt.

– Det er tilfredsstillende at vi lykkes med vår satsing i Trondheim, sier Vatne, som opplyser at selskapet skal starte salget av andre prosjekter i dette området.

JM Norge har virksomhet i hele Stor-Oslo-regionen, Drammen og Vestfold, Bergen og Trondheim.

 

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch