EiendomsWatch

Norsk Eiendom mener PBE bryter loven – Vi begår selvsagt ikke lovbrudd, svarer etaten

Norsk Eiendom-sjef Tone Tellevik Dahl mener Plan- og bygningsetaten ikke har lov å prioritere eller nedprioritere saker som kommer til behandling. PBE-direktør Andreas Vaa Bermann tilbakeviser at de driver med ulovligheter.

UENIGE: Norsk Eiendom-sjef Tone Tellevik Dahl mener PBE bryter loven. Det tilbakevises avvdelingsdirektør Andreas Vaa Bermann i PBE. | Foto: Norsk Eiendom/Sturlason og PBE/Terje Heiestad.

– Vi stusser over at Plan- og bygningsetaten (PBE) i Oslo nå sender ut brev om at saksbehandlingen av enkelte prosjekt blir nedprioritert. Det har de strengt tatt ikke lov til, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom til EiendomsWatch.

I forrige uke meldte EiendomsWatch at Miliarium Bolig har fått beskjed fra etaten om at saksbehandlingen av boligprosjektet deres i samarbeid med Fredensborg Bolig i Montebello Terrasse i Oslo blir utsatt. PBE viser i brevet til forslagsstiller til blant annet «stor arbeidsmengde, med flere prioriterte saker og færre tilgjengelige ressurser».

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch