Schibsted skal leie 30.500 kvadratmeter av NREP Logicenters i Vestby

Schibsted Trykk flytter sin virksomhet fra Nydalen i Oslo til Vestby. – Logicenters er svært fornøyde og ydmyke over å kunne utvikle et moderne trykkeri- og logistikkanlegg for Schibsted-konsernet, sier Ruben Krantz Kringstad.
FORNØYD NREP LOGICENTERS-TOPP: Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager i Logicenters, kan endelig offentliggjøre avtalen med Schibsted | Foto: PR / Nrep Logicenters
FORNØYD NREP LOGICENTERS-TOPP: Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager i Logicenters, kan endelig offentliggjøre avtalen med Schibsted | Foto: PR / Nrep Logicenters

Nå er det klart at NREP Logicenters har signert leieavtale med Schibsted Norge i Vestby Næringspark rett sør for Oslo.

Den langsiktige leieavtalen er på 30.500 kvadratmeter på en av Logicenters nyutviklede eiendommer i Vestby, med adresse Toveien 21.

Schibsted Norge leier hele eiendommen. Dette er en av de største leiekontraktene som ble signert i Norge i 2021 som nå offentliggjøres.

Bygget vil samlokalisere en rekke selskaper som er helt eller delvis eid av Schibsted-konsernet.

Blant annet flytter Schibsted Trykk sin virksomhet fra Nydalen slik at man får en mer effektiv drift med HeltHjem Netthandel AS og Schibsted Distribusjon.

Svært fornøyd utleier

– Logicenters er svært fornøyde og ydmyke over å kunne utvikle et moderne trykkeri- og logistikkanlegg for Schibsted-konsernet. HeltHjem er et av Norges raskest voksende logistikkselskaper og vi er veldig stolte av å få tilliten til Schibsted til å samlokalisere dette med Schibsted Trykk og Schibsted Distribusjon, sier Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager i Logicenters, i meldingen.

– Vi er opptatt av å knytte til oss vekstselskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere, og Schibsted med Helthjem er intet unntak. sier han.

Ifølge meldingen vil eiendommen ha en stor grad av tilpasninger for å ivareta leietakernes behov.

Miljøprofil

Bygget vil ha en tydelig miljøprofil, sertifisert BREEAM «very good». Det arbeides også med å prosjektere et solcelleanlegg på hele taket og store deler av fasaden.

– Vi gleder oss til å flytte inn et fremtidsrettet bygg med en tydelig miljøprofil, midt i hjertet av Norges logistikksenter.  Bygget muliggjør fortsatt ekspansjon for Helthjem, som etter siste års eksplosive vekst har tatt 15 prosent av pakkemarkedet. Samtidig får Schibsted Trykk et effektivt anlegg tilpasset fremtidens behov, med langt lavere energiforbruk, sier konserndirektør i Schibsted Norge, Harald Jacobsen.

TOVEIEN 21: Schibsted samlokaliserer i Vestby | Foto: NREP Logicenters
TOVEIEN 21: Schibsted samlokaliserer i Vestby | Foto: NREP Logicenters
Les også:
NREP Logicenters jakter flere eiendommer og planlegger et «svært bærekraftig» prosjekt

NREP Logicenters: – Vårt klimamål er mye mer ambisiøst enn det konkurrentene har 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også