EiendomsWatch

Slik jobber Oslo kommune for å finne bolig til de ukrainske flyktningene

Nøyaktig hvor mange boliger som trengs når Oslo kommune tar imot 2000 ukrainske flyktninger er litt uvisst, men byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Rina Mariann Hansen, forteller EiendomsWatch om engasjement både fra private og profesjonelle utleiere.

TAR I MOT 2000 UKRAINSKE FLYKTNINGER: -Det er imponerende å se engasjementet og at Oslofolk stiller opp, sier byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Rina Mariann Hansen, til EiendomsWatch. Hennes byrådsavdeling er ansvarlig for å finne bolig til ukrainerne som kommer til Oslo. | Foto: Oslo kommune

Det er uvisst hvor mange ukrainske flyktninger som kommer til Norge. Oslo har i første omgang sagt at byen kan ta imot 2000 flyktninger fra det krigsherjede landet. De trenger et sted å bo, og Oslo kommune jobber på spreng for å finne boliger til alle sammen.

– Det vi vet er at vi skal huse 2000 personer, mange barn. Nøyaktig hvor mange boliger det blir behov for vet vi ikke, men et foreløpig anslag ligger på mellom 700 og 800 boliger i denne omgang. Vi er i gang med å rigge oss for å ta dem imot på best mulig måte og gi dem en trygg og god hverdag så langt det lar seg gjøre, sier Oslos byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Rina Mariann Hansen, i en e-post til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch