EiendomsWatch

Selvaag har solgt boliger for 1,4 milliarder i første kvartal

Selvaag Bolig solgte 271 boliger for 1401 millioner kroner i første kvartal.

BYGGER MER: Administrerende direktør i Selvaag Bolig, Sverre Molvik, melder at de har igangsatt flere boliger enn de har ferdigstilt. | Foto: Selvaag Bolig

– Det har vært stor etterspørsel og godt salg i alle markedene vi er til stede. Makedet var noe roligere enn vanlig siste halvdel av februar, men har ellers vært godt i hele perioden. Vi har også igangsatt flere boliger enn vi har ferdigstilt og derfor økt antall boliger under bygging, sier administrerende direktør Sverre Molvik i en pressemelding.

Nettosalget, det vil si salg justert for Selvaag Boligs eierandel i samarbeidsprosjekter, endte på 201 boliger med en samlet verdi på 1033 millioner kroner.

I løpet av kvartalet igangsatte Selvaag Bolig bygging av 113 boliger. 74 boliger ble ferdigstilt og 77 ble overlevert til kjøper.

Per 31. mars hadde Selvaag Bolig 1 361 boliger under bygging og 19 ferdigstilte boliger som ikke var solgt.

Nettosalget tilsvarende kvartal i 2021 var 248 boliger med en samlet verdi på 1242 millioner kroner, og bruttosalget var 274 boliger for 1431 millioner kroner.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch