EiendomsWatch

Selvaag har solgt boliger for 1,4 milliarder i første kvartal

Selvaag Bolig solgte 271 boliger for 1401 millioner kroner i første kvartal.

BYGGER MER: Administrerende direktør i Selvaag Bolig, Sverre Molvik, melder at de har igangsatt flere boliger enn de har ferdigstilt. | Foto: Selvaag Bolig

– Det har vært stor etterspørsel og godt salg i alle markedene vi er til stede. Makedet var noe roligere enn vanlig siste halvdel av februar, men har ellers vært godt i hele perioden. Vi har også igangsatt flere boliger enn vi har ferdigstilt og derfor økt antall boliger under bygging, sier administrerende direktør Sverre Molvik i en pressemelding.

Nettosalget, det vil si salg justert for Selvaag Boligs eierandel i samarbeidsprosjekter, endte på 201 boliger med en samlet verdi på 1033 millioner kroner.

I løpet av kvartalet igangsatte Selvaag Bolig bygging av 113 boliger. 74 boliger ble ferdigstilt og 77 ble overlevert til kjøper.

Per 31. mars hadde Selvaag Bolig 1 361 boliger under bygging og 19 ferdigstilte boliger som ikke var solgt.

Nettosalget tilsvarende kvartal i 2021 var 248 boliger med en samlet verdi på 1242 millioner kroner, og bruttosalget var 274 boliger for 1431 millioner kroner.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch