Skanska og K Jacobsen vil bygge mer i Ski – sikter mot 550 leiligheter

Skanska Eiendomsutvikling og K Jacobsen har signert en joint venture-avtale for bygging av til sammen 550 leiligheter på Finstad i Ski utenfor Oslo.
SIGNERTE AVTALE: Konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik, og Simen Jacobsen i K Jacobsen AS. | Foto: Skanska Norge
SIGNERTE AVTALE: Konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik, og Simen Jacobsen i K Jacobsen AS. | Foto: Skanska Norge

De to partnerne hadde fra før avtalt et prosjekt for utvikling av cirka 220 leiligheter, men nå jekkes ambisjonene betydelig opp. Totalt 550 leiligheter skal fullføres mellom 2024 og 2031.

– Investeringen på Finstad er helt i tråd med vår nye strategi om å utvikle flere prosjekter utenfor Oslo, i samarbeid med andre tomteeiere. Ski er et av flere områder rundt Oslo som virkelig har stort potensial, sier konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik, i en pressemelding.

Prosjektet inkluderer også bygging av noe næringsareal til dagligvare og småbutikker.

Simen Jacobsen i K Jacobsen AS sier han er veldig fornøyd med å lande Skanska som samarbeidspartner i prosjektet.

– Vi la ned mye tid for å finne riktig joint venture-partner da vi skulle signere Felt A, og er fornøyde med at vi kan utvide samarbeidet til å nå også omfatte de neste to byggetrinnene, sier Jacobsen i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også