EiendomsWatch

Mallin-sjef Arne Medlien: – Hvis vi skulle forhandlet entrepriser fremover nå, ville det vært tungt

Administrerende direktør Arne Medlien i Mallin Eiendom mener dagens byggekostnader gjør det krevende å få til lønnsomme eiendomsprosjekter.

BYGGER VIDERE: Arne Medlien og Mallin Eiendom jobber videre med selskapets prosjekter.

– Hvis vi skulle forhandlet entrepriser fremover nå, ville det vært tungt. Det ville ikke gått i hop med tanke på byggekostnadene, sier Arne Medlien til Finansavisen.

Han leder Mallin Eiendom, et selskap eid av Selvaag-arvingene i familien Nustad. Selskapet er investert i flere boligprosjekter og eier i tillegg en del næringseiendom.

Selskapet har delt 2021-tallene med Finansavisen, og her fremgår det at selskapet i fjor fikk et resultat før skatt på 32,2 millioner kroner, mot 7,2 millioner i 2020.

Mallin Eiendom jobber sammen med Backe, AF, Bori, Løvenskiold, Solon Eiendom og Stor-Oslo Eiendom i prosjekter som til samme skal gi 1200 boliger. 400 av disse er nå bygget og overlevert. 400 overleveres fra slutten av 2021, i år og i starten av 2023. Før de siste 400 bygges etter 2023.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch