EiendomsWatch

Nordr lander storavtale i Sverige

Nordr har sammen med Alecta Fastigheter vunnet en markanvisning i Värtahamnen i Stockholm.

SKAL BYGGE SAMMEN: Alecta Fastigheter-sjef Lena Boberg og konstituert konsernsjef Pål Aglen i Nordr.

Nordr og med Alecta Fastigheter har vunnet en markanvisning for bygging av 50.000 kvadratmeter i Valparaiso i Värtahamnen i Stockholm.

Totalt skal det utvikles 150.000 kvadratmeter i området med en blanding av bolig og næring. Av dette er 130.000 kvadratmeter planlagt til næring, resten av arealet fordels på cirka 200 boliger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GAMMELT FERGEOMRÅDE: Tidligere lå Tallink Siljas fergeterminal i planområdet, men fergen ble flyttet til ny terminal i 2016.
GAMMELT FERGEOMRÅDE: Tidligere lå Tallink Siljas fergeterminal i planområdet, men fergen ble flyttet til ny terminal i 2016.
Ifølge en pressemelding fra Nordr var det stor konkurranse om markanvisningen. Totalt 12 bidrag konkurrerte om å vinne anbudet.

Med seg i prosjektet har Nordr og Alecta hjelp fra Okidoki arkitekter, Veidekke, Henning Larsen Architects, Rise og Stockholm Exergi.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch