EiendomsWatch

Bonava kjøper tomt på 11 mål utenfor Bergen

Bonava vil bygge rundt 110 leiligheter i Knarvik, tre mil nord for Bergen. Eiendommen er regulert og Bonava håper på salgsstart i år.

UTVIDER I KNARVIK: Bonava og regionsjef Therese Braseth jobber allerede med å utvikle eiendomsprosjektet Lonshøgda i Knarvik. | Foto: Bonava

Eiendommen, Kvassnesvegen 32, ligger midt i sentrum av Knarvik. Ifølge en pressemelding fra Bonava er eiendommen på drøye 11.000 kvadratmeter.

– Kvassnesvegen 32 er en ferdig regulert tomt med en flott beliggenhet. Det foreligger rammesøknad på den ene halvdelen. Vi ser fram til å utvikle et flott område av Knarvik til boliger for både førstegangskjøpere, familier og eldre, sier regionsjef i Bonava, Therese Braseth.

Kjøpesummen for eiendommen er ikke offentliggjort.

Til lokalavisen Nordhordaland sier Braseth at byggearbeidet trolig starter i første kvartal 2023. Navnet på prosjektet blir Kvassneskvartalet.

Les mer om Bonava:

Boligbygger Bonava følger «svært tett» med på vareflyten

Nytt boligprosjekt stod igjen etter skredet i Gjerdrum – snart blir det utsolgt og utvidet

Bonava skal halvere utslipp: – Valgene vi tar i dag er helt kritiske

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch