EiendomsWatch

Bonava kjøper tomt på 11 mål utenfor Bergen

Bonava vil bygge rundt 110 leiligheter i Knarvik, tre mil nord for Bergen. Eiendommen er regulert og Bonava håper på salgsstart i år.

UTVIDER I KNARVIK: Bonava og regionsjef Therese Braseth jobber allerede med å utvikle eiendomsprosjektet Lonshøgda i Knarvik. | Foto: Bonava

Eiendommen, Kvassnesvegen 32, ligger midt i sentrum av Knarvik. Ifølge en pressemelding fra Bonava er eiendommen på drøye 11.000 kvadratmeter.

– Kvassnesvegen 32 er en ferdig regulert tomt med en flott beliggenhet. Det foreligger rammesøknad på den ene halvdelen. Vi ser fram til å utvikle et flott område av Knarvik til boliger for både førstegangskjøpere, familier og eldre, sier regionsjef i Bonava, Therese Braseth.

Kjøpesummen for eiendommen er ikke offentliggjort.

Til lokalavisen Nordhordaland sier Braseth at byggearbeidet trolig starter i første kvartal 2023. Navnet på prosjektet blir Kvassneskvartalet.

Les mer om Bonava:

Boligbygger Bonava følger «svært tett» med på vareflyten

Nytt boligprosjekt stod igjen etter skredet i Gjerdrum – snart blir det utsolgt og utvidet

Bonava skal halvere utslipp: – Valgene vi tar i dag er helt kritiske

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch