EiendomsWatch

Raskt salg for Bane NOR-prosjektet i Asker

Like ved Asker stasjon har Bane NOR Eiendom akkurat satt spaden i jorden etter at salget har gått over all forventning. 44 av 68 leiligheter i Perlen Asker er allerede solgt.

Foto: Bane NOR

Perlen Asker er et boligprosjekt i regi av Bane NOR Eiendom og Skaaret Eiendom. Leilighetene ligger delvis på et gammelt sporområde og som de fleste av Bane NOR Eiendoms prosjekter: rett ved en togstasjon.

–Å bo sentralt ved sentrum og togstasjonen gjør livet enklere og hjelper folk til å la bilen stå. Det er vinn-vinn for miljøet og de som bor på knutepunktet, sier utviklingsdirektøren i Bane NOR Eiendom, Morten Austestad, i en pressemelding.

Leilighetene ved Asker stasjon vil ligge i en grønn lunge og få et eksklusivt preg med beplantning, flott steinsetting og grøntarealer rundt byggene og gårdsrommet.

Prosjektet er utviklet sammen med 4B Arkitekter, og det er lagt vekt på å utforme en bebyggelse som passer inn i villaområdet det blir en del av. Alle leiligheten har blitt optimalisert for å gi variasjon, bra planløsninger og gode lysforhold. Alle får balkong eller terrasse og tilgang til felles uteareal.

– Perlen Asker tilbyr høy kvalitet i arkitektur, materialer og løsninger. Vi har 2 til 4-roms på 40 til 162 kvadratmeter så alle kan finne noe som passer uansett behov og livssituasjon, sier prosjektsjef for Bane NOR Eiendom, Sven Kruse-Jensen, i meldingen.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch